Bilvård

När det kommer till bilvård och biltvätt gör vi alltid vårt yttersta, lägger stor vikt kring detaljer men framför allt ser vi till att göra allting korrekt. Även om det skulle vara en enkel handtvätt eller en rekond. Vi vill att ni ska lämna in era nycklar med stort förtroende och inte behöva oroa er över er biltvätt. Ett stort samarbete med våra kemleverantörer ser till att vi alltid har det senaste inom bilkemi samt att det används på det sätt det är ämnat för.


Hos oss kommer din bilvårdsupplevelse överträffa dina förväntningar, så vi på OKQ8 Jakobsberg i Järfälla välkomnar er varmt välkomna till vår bilvård.Prislista

Handtvätt

Utvändig biltvätt i dörrkarmar och hjulhus, därefter handtvätt med vårt glansschampo. Invändig rengöring med dammsugning samt vinyl-/plastrengöring, fönstertvätt och mattvätt.

fr. 350 :-
Lackskydd ny bil

Den nya lackförsegling från Macseriens MacCoat är ett effektivt skydd mot bilen och rekommenderas att användas en gång per år. Skyddar bilen i tolv månader. Vi tvättar självklart bilen innan applicering.

1195 :-
Polering och lackskydd

3 stegs polering av samtliga lackerade ytor samt därefter försegling med MacCoat. Därefter kör vi underspolning och fräshar upp eventuella plastdetaljer.

1995 :-
Helrekond

Vid totalbehandling 3 stegs poleras samtilga lackerade ytor samt förseglas med Macseriens MacCoat. Invändigt görs total rengöring och behandling av textiler, vinyl, plast samt läder.

Vi lägger gärna stor vikt vid detaljer och bilen blir efter förutsättningarna närmast nyskick!er gärna stor vikt vid detaljer och bilen blir efter förutsättningarna närmast nyskick!

2995 :-
Underspolning med kallavfettning och microavfettning

I vår underspolning använder vi först petroleumbaserad kallavfettning för att få bort asfalt och gummirester, därefter använder vi en microavfettning för att få bort övrigt damm och smuts.

400 :-
Hjultvätt

Vi monterar av hjulen från bilen och schamponerar samtliga däck för hand innan vi torkar de och monterar de på bilen igen. Om du vill ha vax på hjulen tillkommer det en kostnad på 100 Kr.

400 :-
Impregnering utav vindruta

Med Aquacontrol från Saint-Gobain avvisar du vatten från din vindruta utan större bekymmer. Bäst verkan har du vid hastigheter över 100 km/h. Detta bidrar till mindre nyttjande utav vindrutetorkare samt ger dig förutom en skyddande hinna också en klarare sikt.

500 :-
Läderinfettning
fr. 495 :-
Utvändig biltvätt
fr. 200 :-
Invändig biltvätt
fr. 200 :-
Motortvätt
fr. 395 :-
Klädseltvätt
fr. 95 :-/säte
Vaxtvätt
fr. 995 :-